16 Abril, 2019

La Masia

Tradicional masia empordanesa situada a la falda de la serra de Montpedrós, a 3 km de la bonica població medieval de Peralada, al cor de l’Empordà. A només 7 km de Figueres , 20 km de Roses i 45 km de Cadaqués. La masia del Mas Cerdà fou habitatge familiar fins l’any 2017, quan es va iniciar la seva completa restauració, reutilitzant els materials originals i mantenint les seves característiques principals però dotant-la de la màxima comoditat possible.

Amb una superfície construïda de més de 400m², més 1.000m² de jardí i més de 40 hectàrees de conreus agrícoles, senders i bosc, s’han intentat cuidar tots els detalls perquè els hostes puguin desconnectar del seu dia a dia i admirar el magnífic entorn natural que ofereix l’Empordà.

La nostra prioritat és oferir una proposta de qualitat, amb tota la comoditat d’un hotel però amb la tranquil·litat que ofereix l’entorn rural. Els nostres clients podran gaudir de l’ampli espai exterior, refrescar-se a la piscina d’aigua salada, prendre el sol a l’espai de terrassa o gaudir d’una suculenta barbacoa.